Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, December 2, 2008

~ suamiku mengidam...??? ~

Smlm kn uols...husband saya demam jd keesokan hrnyer...(smsa htr saya g kje...dgn rengekan manja...)

"mama...papa teringin nk mkn sesuatu la..."

"papa nk mkn apa sayang...?"

"papa teringin nk mkn aym msk merah la mama...tp papa nk mama yg msk taw...xmo tgn org lain....huhu"

alahai ciannyer dgn my hubby...dhla demam, kne lak simptom2 mngidam saya...
aku pon sbg isteri yg baik..ceaaa....=p

"ok sayang, blk kje t mama msk utk papa k...mama msk dgn penuh ksh sayang lg..."

wah class statement acik oi...b4 berlalu pergi sejuk hati mlihat husband ku berangkat ke tmpat kje dgn senyuman yg meleret...suka la tu cz mlm t dpt dinner dgn ayam msk merah....aku pon tsenyum sampai ke dpn lift slps menerima kucupan kasih dr my husband...rupanyer inilah syurga org yg berumah tangga...sgt bahagia taw uols....

so apalagi kpd kwn2 kt luar sane..mne yg dh bteman tu cpt2 kn la bnde yg baik ni ea...jgn tgu lama2...
alamak uols dh lari tajuk ni...hehehehe...jgn mare k..jom kiter kejor yop...

so mcm ni ler ruper ayam masak merah cinta hatiku yang bjaya ku msk smlm...gigih tu wlupon dlm kmabukan...



sekadar gambar hiasan jer tu uols...tp dh agak2 sama dh...
apa2 pon thax to my mom cz sudi mbantu anknyer yg sdg mabuk ni mmsk...
mjur ader mak..hehehehe...stpkali saya nk termuntah jer...mesti mak gnti pegang sudip...last2 mak dh jemu asyik tukar sudip dgn saya...

"meh la mak jer yg siapkn lauk ni, pening la mak tgk ko ulang alik masuk blk air...huhu"

ohhh...sayang mak...dan2 tu uols...=)
wlupon penuh kmabukan saya gigih gak nk mskkan utk husband saya taw uols...kesian,hubby saya kn mngidam tu...so layan jer..tp hati saya rse sgt bahagia biler tgk hubby saya mkn dgn penuh selera...siap btmbah2 lg taw uols...tu la berkat air tgn seorg isteri kot...jd moral of d story kpd isteri2 di luar sana rajin2 kn la dri anda ke dapur utk mngikat kasih sayang di antara suami anda...mesti stp hari semakin sayang...xcaye...?cubelah...

3 comments:

Cici said...

hehehe...tingat lak zaman2 ci awal2 pegnen dulu...

Liza truk jugak yeh, muntah2 byk2 kali...takpe, insyaallah dlm 3bulan pertama je, pehtu okey dah...

Time awal2 ci masak jugak smpai 6bulan pehtu bnti sbb takleh berdiri lama, gula dlm darah ci kurang...xpe, jgn paksa diri, byk2 berehat...jaga diri bebaik yeh. doakan ci bulan depan....dh bedebar nih....hehehe...

sharul said...

lor ngatkan nak bg resipi... huhu

Kaseh NazLieza said...

uih...ader coment rupanyer..
maafla ea ci..
bru la ni liza terperasan...
thax a lot for ur support....muahh2