Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, February 3, 2010

~dye geget sye...sakit taw!!!~


ini kasut bru lieza...cntik x...murah2 sajork...lepas sale cume perlu bayar rm15.90...berbaloi kan....ahahaha..i like...=)

tp yg xbesh nyer...nape biler pakai kasut baru mesti sakit...mesti melecet punyer kan...sbnanyer lieza lupa nk geget dye dulu...tu yg dye dh geget lieza neh...huhuhuhu...sakit ooooo...!!!

p/s:org tua2 cakap..klu beli kasut baru b4 pkai kne geget dye dulu...bru la dye xgeget kiter nti...ahahaha...blh cayer ker...terpulang pd pndangn indiidu...act lieza xpenah pon geget2 mngeget ni..=p

10 comments:

ann frendly said...

cantiknye kasut ni. berbaloi-baloii... murah pulak tu..

errr.. akak sy pun cakap camtu. geget kasut tu sebelum pakai kalau taknak melecet. pernah jugak terbaca dalam majalah kt ruangan petua2 ade org tu bg tips, sapu minyak kelapa kat bahgian dalam kasut baru sebelum pakai.. errr.. tak pernah pulak cuba.. minyak kelapa untuk lebatkan rambut dan agak berbau sikit..hehehh..

Kaseh NazLieza said...

hehehehe...mmg berbaloi2...wah...ader tips baru ea...tp mne nk cri minyak kelapa ni...satu hal dh tu...anyway thax for sharing..=)

Solehah said...

dah pernah gigit x?jadi x?hehe..tak pernah try lagi..tp penah dgr petua tu.

deusXmachina® said...

ye ke tak penah geget menggeget
erk888

smiley said...

a'aaa ramai yang cakap bende yang sama...tapi...saya buat tak bape nak menjadi...haha....sakit tuh tak..tapi cam tak sedap kat bah belakang tuh...agknye..gigit slow sangat kot...hahaha

regards,
Triplesmiley

Kaseh NazLieza said...

to solehah:
lieza pon xpernah try lagik...=p

Kaseh NazLieza said...

to deusXmachina:
btol...xpenah pong...ecececeeeeehh!

Kaseh NazLieza said...

to smiley:
dik..lps ni kita geget kasi kuat sket r....ahaks

Sharinginfoz said...

hmm memang pelik kan.. dah nak biasakan ngan kaki kita lama2 ok le.. tak gigit pun tak apa....

Siapa Nak Promo Blog???

Boleh Jadi Kaya if Tak Merokok????

Siapa suka makan kerang????

Kaseh NazLieza said...

hahahaha..yg pelik tu lah rmai yg nk mngekor..btol x..?