Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, June 22, 2010

~ kek kasih sayang ~

setelah sekian lama memendam rse..memendam niat dan memendam keghairahan yg dh sampai ke puncak..ahahaha ayt xkena langsung la lieza wehhh...

apa la yg pendam smpai ghairah tuh klu bkn xbkn lieza nk buat kek sendri utk besday ank dara lieza nti...so ini adalah percubaan kedua lieza selepas succes membuat kek utk besday my mom dulu...

kali ni ader ising...sebenarnyer bab2 menghias pkai ising ni la yg lieza dok idam2 kan...alhamdulillah akhirnya berjaya jg...dpt tepukan bravo lg dr en.hubby..katanya okla ni cz mama kn xpenah ke class buat kek..alih2 jd lak kek mama kn papa...husna pulak memberi semangat pd mama nya dgn kerap kali nk menerkam kek ini sewaktu sesi bergambar dilakukan..eceehhh siap ader sesi bagai ea mama lieza...

xmo ckp byk uols layan jer la kek buatan tgn lieza yg konon2 dh pasang niat n buka kedai kek n bakery pulak...ado2 ajer la ko ni lieza...xpe2 meh jd mat jenin jap..mne tahu tmakbul...cewaahhh =p



gambar ni my lil sis yg snap...tgk tu smpai muncung2 mulut kemain eksaited dok main ising tuh..ehehehe...kantoi sudah...



kek coklat yg sudah dibalut dgn ising n dhias dgn warna pink..pink lg??? alahai lieza kn peminat tegar pink sama mcm anne friendly dan cik nunu...betol kan..spe setuju angkat siku...ahahaha



gambar ni nk tunjuk sesi pembelajaran sesuka hati lieza jer dok test2 bentuk hiasan ising yg lieza nk buat..last2 pilih yg ini..ok jg kan...



ok doke uols...ini lah hasil kek mama lieza yg xseberapa..mklomla saya budak baru belajar..mne reti nk wat mcm yg pro2 tuh...ni pon xpenah ke class membuat keke taw..hanya berpandukan instruction dlm rsepi kt internet jer...

pada lieza tu semua xpenting..bak kata hubby lieza...usaha tangga kejayaan...chaiyok2 mama!!! hehehe...



selamat hari lahir husna....tp ntah nape utk besday husna mama tetiba teringin nk wat yg lain dr lain..aduh dh mngidam ni nk buat kek yg ader barbie doll utk husna...

10 comments:

JMR said...

wah..buat kek pon terer ke..leh try nih..

ravishingpeacock said...

cantik kek 2..hey bday husna :)

Sharinginfoz said...

bagus lah kek ni...

Lyn Yusoff said...

Lieza,
cantik lah dear..
at least reti lah gak buat, dari kak lyn yg tak tangan seni ni...
hehhehe

Kaseh NazLieza said...

to jmr:
hahaha..mne de terer...bru nk blajar jer..jom cuba jgn xcuba...

Kaseh NazLieza said...

to ravishing:
thax for ur wish...=))

Kaseh NazLieza said...

to sharinginfoz:
blom rse dh tahu bagus ea..ehehehe

Kaseh NazLieza said...

to kak lyn:
ahahaha..mne de cntik kak...klakar ader la..tgh mnuntut ilmu dgn lbh byk lg ni kak..

smiley said...

waaahhhh....agk dah bday husna...hepi birthday husna...semoga dah besar jadi perempuan yang anggun dari dalam hingglah keluar ea... :))

regards,
Triplesmiley & 1 Sweet Love

Kaseh NazLieza said...

thax auntie sofia...ehehehe