Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, February 14, 2011

20 Fakta Gile

20 Fakta Gile?

Lieza telah di tag oleh sahabat blogger Dinaz

Tag ni senang je, korang buat entry pasal 20 Fakta Gile tentang orang2 di sekeliling korang..Hmm..banyak sangat? Tak banyak la…Sebab korang hanya buat fakta ni untuk 4 orang n divide kepada 20 fakta, baru 5 fakta untuk tiap seorang..Hehehe~ Sooo…Korang kena buat 5 fakta tentang diri korang, 5 fakta tentang ibu/bapa korang, 5 fakta tentang sahabat karib/best frenz/buddy/BFF korang, n 5 fakta tentang pakwe/makwe/suami/isteri korang..Pastu tag la 5 orang kawan2/sedar mare/sahabat blogger korang..Senang kan?

Jap2...tengah cari ilham apa yang nk ditulis...huhu


5 fakta tentang Lieza!

1. Lieza suka buat kek & memasak
2. Lieza suka pakai high heel
3. Lieza suka shopping baju hubby & husna
4. Lieza suka make-up (tp dah kwen super duper malas)
5. Lieza suka baca majalah pengantin (selalu cari ilham nk deco pelamin)

5 Fakta tentang Mak Liez:

1. Mak Lieza lebih rendah dari Lieza
2. Mak Lieza suka membebel a.k.a nasihat berapi..ahahaha
3. Mak Lieza sangat pandai masak..sume mak masak sedap!!!
4. Mak Lieza takut lipas
5. Mak Lieza sangat penjimat orangnya

5 fakta tentang kawan aku Mohaini (my BFF):

1. Dia sangat baik hati...bodek!
2. Dia suka duit tu sebab dia sangat kedekut orangnya..ahahaha
3. Dia suka colour down to earth
4. Dia paling tak suka pakai high heel
5. Dia sangat pandai =))

5 fakta My Hero (my BF):

1. Dia sangat handsome (lg2 dulu sebelum kwen..hohoho)
2. Dia suka maen game..terutamanya SA
3. Dia suka tengok movie mat salleh..melayu harapanlah nk tgk..(sgt kacang lupakan kulit hokayy)
4. Dia adalah seorang penasihat yang baik untuk Lieza
5. Dia sangat deep in love dengan Lieza..senang citer xleh hidup tanpa Lieza la..=p

Ok selesai akhirnya...

So Lieza akan tag:


  1. Sinar Raudah
  2. Kak Yat
  3. Kak Ena
  4. Kak Munna
  5. Kak VP
p /s : lama betol xjawap tag taw...

9 comments:

J.M.R said...

memang kegilaan nih..hikhik

munna said...

nanti ada masa kat munna buat entry ye...

lily lotus said...

awak mmg seorang yg rajin berfikir :)

DiNaZ said...

terima kaseh kerana sudi jawab tag dinaz :P wee.....

nak tau apa tu kain felt?? ini jawapannya harap dapat membantu...:)

http://nazariahmohdmurad.blogspot.com/2011/02/apa-itu-felt.html

Amy Syaquena said...

sinar raudah di tag ok nanti akak amek ye..thanks tau

Amy Syaquena said...

hari nie x nak jawab lagi jawab esok boleh ada bahan sikit untuk weekeds hehe...

Amy Syaquena said...

settle dah ni link nya..

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/02/20-fakta-gile-20-fakta-gile.html

azlina said...

seronok baca fakta2 ni..

DiNaZ said...

hey dear jom join GA

Anda di TAG lagi :)

http://nazariahmohdmurad.blogspot.com/2011/02/lulu-caldina-1st-giveaway.html