Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, March 1, 2011

Kesibukan Yang Melampau!!!!



Assalamualaikum...

Maaf ea kawan2..lieza tak dapat nak berbloging macam dulu2..walaupun tak byk entry sehari satu pun dulu masih sempat tapi sekarang mmg terlalu susah untuk mencuri waktu buat personal blog ku ini yang tersayang..

tanggungjawab di dalam bisnes semakin besar...terlalu ramai client yang perlu diberi perhatian apatah lagi kini husna semakin aktif membesar memerlukan pemerhatian mama & papa yang extra.

semoga masa dulu akan kembali dalam hidup lieza. sampai bertemu lagi ea kawan2. semoga uols semua akn terus success dalam apa juga bidang yang diceburi...

AMEEN...

16 comments:

ManjaIxora said...

gud luck dear.. hohoho

munna said...

kerja dan keluarga kena utamakan dulu ye nazlieza... ada masa jenguk2lah blog ni... dan update perkembangan lieza

J.M.R said...

wah, bis makin maju ye liza..bagus2..tp kesihatan kn jaga gk tu..

Suliana said...

good luck lieza!! semoga success selalu

lily lotus said...

takpe dear :) update bila free jer pun ok, asalkan jgn lama sgt..hiks..all the best in ur business yer

DiNaZ said...

keje 2 keje gak ok kesihatan harus dijaga dear! :)

along79 said...

kerja dan keluarga tu perlu diutamakan... itu ler yg terbaik...

Amy Syaquena said...

padan la akak jarang nampak mlieza lagi.apa pun good luck dear ada masa jangan lupa datang ke rumah akak ye..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

salam singgah ejngah entrii dan foloww awk

yanie anuar said...

ziarah n follow

Mr. J said...

Lama dah tak jenguk menjenguk. Cik Kaseh nih~...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

alhamdulillah.sibuk tanda rezeki banyak masyuk:)) well, seimbangkan dengan kegiatan berkeluarga dan pekerjaan ye:) goodluck!

Eyriqazz said...

good luck sis...semoga semuanya berjalan lancar

Abu Luqman said...

salam apa khabar..

Eyriqazz said...

good luck dlm apa yang dilakukan...

B2M said...

KESAH PENGHINAAN TERHADAP MASJID AL SOLEHIN DAN AHLI KHARIAHNYA DIKULAIJAYA
www.karamsingwali.blogspot.com
tolong share..bantu kami selamatkan al solehin..