Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, November 15, 2010

Kembali Terjalin...Macam Lagu Zamani Slam Pulak..



hye uols...lama kan kita tak bersua blog...ehehehehe...ke mana la lieza menghilang agaknya kan...

then..apa kena mengena gambar tangga UIA kat atas dengan tajuk entry ni..sure pening kan....ahahahaha

actually sorry geng coz lieza dah lama tak update blog dan terlalu lama tak menyinggah ke blog kawan-kawan semua...bukan sengaja...cuma tiada kesempatan...wawawawa

jom lieza terus story mory ke topik utama...sebenarnya pada tarikh 8 november 2010 adalah tarikh keramat buat lieza...mana taknya...semasa lieza balik keje, lieza tergolek-golek jatuh kat tangga...haaaa betollah tangga kat UIA tu la..ala gambar yang kat atas tuh...agak-agak uols dapat rasa tak gegaran buah nangka jatuh...wakakakaka

but syukur kepada Allah...lieza masih dalam keadaan baik...kaki tak patah cuma mengalami terseleiuh urat yang sangat teruk. 3 hari doktor bagi MC...baik betol doktor tu..time acehhhh =)

nanti-nanti lieza wat entry berkenaan gambar kaki lieza yang bengkak semangkuk & hasil x-ray...waaaa...very the berdebar ok masa nak x-ray tu...maklomla pestime....hehehehehe

p / s : moral of the story uols semua berhati-hatilah semasa menuruni tangga ok...muaah sayang uols selalu...time aceh kepada yang selalu doakan keadaan lieza...

10 comments:

Sharinginfoz said...

alamak macam mana boleh tergolek ni

NisaUsoff said...

hukhuk akk pun penah jatuh tangga nih... tp yg bawah skali la.. 2 anak tangga je... takde le cedera ;)) malu giles ;))

zmah said...

Macam mana boleh berlaku....fikir ilham nak tulis blog ke?...Lain kali hati-hati dik.

Lyn Yusoff said...

Get well soon dear..
nasib baik tak pape..

Ena said...

scary gak tu kan.. tinggi juga tangga tu.. nasib baik terseliuh.. risau juga kalo patah kat mana2.. dah baik sepenuhnya ke ni?

Kaseh NazLieza said...

to sharinginfoz:
dh takdir akn tgolek hari itu..huhuhu

Kaseh NazLieza said...

to kak nisa:
2 ank tangga blh thn lg kak...liza jatuh tgolek2..akk boleh bayangkn org lain leh tgk jer...xtlg lngsung...

Kaseh NazLieza said...

to zmah:
hahaha...xde maknanya cri ilham nk tulis blog kak...tangga licin kot ms tu kak..

Kaseh NazLieza said...

to kak lyn:
thax kak..insya Allah terseliuh jer...mujur xpth..

Kaseh NazLieza said...

to kak ena:
bab2 patah tu lah yg lieza scary the movie kak..alhmdulillah hnya tseliuh jer..