Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, January 1, 2010

~nk g school~

skg ni kan tgh musim student2 nk msuk school blk after lama bcuta coti...sy ni idok ader lg ank yg nk dpersekolahkn...husna? ticik lg la yang oooiii...yg sy ader pon just satu2 nyer my lil sis...nk naik form 2 tu....si lily tu dh lepas...sume brg dh complete di beli...tinggal nk tgu date masuk school n nk melangkah masuk pintu pagar sekolah jer...

ingatkn adik sy sowg tu jer yg very the excited nk msuk school semula...rupa2nyer ank sy ticik bam bam husna ni pong teruja very the lebih nk masuk school..klu xcaye cuba tgk pic kt bawah ni sbg bukti...


" mama caye pong nk kacut bayu mcm mak cu lily..."


" cengok....mak cu lily manyak kacut cekoyah bayu taw..."


" biler caye ley g cekoyah came cam mak cu lily ni..."

tgk la tu husna buat muka sentap biler sy kata husna blom blh g school lg cz husna still baby...xpadan dgn puting ternyonyot di mulut tu...trus merajok dye taw uols...adoi anak anak...ader2 jer la....

xpe sayang t biler husna dh besar sket mama htr g school ea...papa tu dh teruja btol nk htr husna g sekolah cina ni...huhu...mama ikutkan sajork if mmg byk kelebihannyer..


4 comments:

Mama Qiestina said...

hihi husna nak p cekolahhhhhhhhhh!

Qies dah p cekolah dahhhh.
papa nak naik kapal dah esok..
sob sob..

Kaseh NazLieza said...

ha'ah...husna dh teringan cangat nk g cekolah tu qies...qies duk cekolah baik2 taw...jgn noty2 sayang...

Sharinginfoz said...

memang seronok sangat budak2 kan...

Dah Buat Bajet 2010?

Siapa Nak Jadi Cantik?

Kaseh NazLieza said...

biasa la budak2...time ni la nk seronok2...biler dh beso pnuh dgn komitmen...ssh dh nti..hhehehe