Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, January 6, 2010

~zaman hangat bechenta~



hmmm...hangatnyer pchentaan di kala ini...act skg pon masih hangat hokay wlupon telah dkurniakan seorg ank dara yg so bam bam....alhamdulillah...pchentaan kami kekal hingga ke jinjang pelamin...n mudah-mudahan chenta n kaseh sayang kami sampai ke syurga...AMIN

if xsilap sy mse ni adalah thn 2004...mse ni pon sy bru jer tamat form 5 n sdg melanjutkan pelajaran ke peringkat diploma...begitu jglah my hubby...kami sama2 bertemu di negeri JOHOR...

mse ni jg kami masih sama2 krus...tgk la my hubby dgn krus kedengking...org mcm tu pon sy blh jatuh hati kn uols...btol la chenta itu buta...hahahaha...n sy pon ms tu maintain ayu...bdn pon solid molid lg...bkn mcm skg...huhu..tetiba protes dgn kekembangan bdn...



yg ni lak pic mse thn 2006...cuti chinese new year...so sy n my hubby g langkawi...kire sesi pertemuan dgn bakal mak mertua la ni uols...giler berani btol ko kan lieza...kire mse ni honeymoon fasa pertama...hahhaha...giler honeymoon berangan xsudah...jgn pcaya la uols...mse ni kuliah pon xhbz lg ader hati nk kwen..tp salute to my hubby la cz mse ni dye penah htr proposal kt my dad yg dye nk kwen dgn sy skg2 tu jg...gilo ke hapa berani...mmg saat bchenta lautan duri pon sggup dredah kn...masalh nyer my hubby ni asal redah jer...

confirm2 la my dad xkn izinkan..anknyer lom grad lg oooo...tgu la sy grad dlu hokay...haaa...ckp psl grad...hambek ko...after grad my hubby tros tnyer psl proposal tu lg...tp my dad kata tgu la smpai sy kje n stabil sket...so my hubby tpaksa tgu lg...n akhir nya pd thn 2008 my hubby htr proposal lg n finally my dad no alasan lg...kenola terima...hehehehe...kami kwen!!!gilo tunang 5 mnggu sajork pastu kwen...hahahah..finally penantian my hubby tbayar sudah...

tu yg kawen trus lekat husna tu...wlupon semasa itu adalah bln puasa...gigih nk baby katanya...ahaks...


2 comments:

Mr. J @ pengerindu.com said...

heheh/.. 5 minggu je tunnag.. hu.,. ni dah kerinduan sangat nih~.

Kaseh NazLieza said...

hahaha..Mr.J tahu xpe...my hubby dh kerinduan btol2 thp dewa ni...