Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, October 28, 2010

Cutest Baby Contest Bersama Sinar Raudah



Salam semua...
Buat julung-julung kalinya Sinar Raudah menganjurkan contest....' CUTEST BABY CONTEST ' khas buat ibu2 di luar sane....Jommmm!! ramai2 turut serta...

Syarat-syarat penyertaan :

1 - Terbuka kepada semua blogger tapi yang berada di malaysia saje ye..kalau berada di luar sane maaf banyak2..x dapek den nak nolongnya huhuhu...

2 - Buat satu entry bertajuk " CUTEST BABY CONTEST " bersama Sinar Raudah... tajuk lain tidak di terima, harap maklum!

3 - Letakkan banner di atas pada entry korang..wajib tau! di ulang sekali lagi wajib ye!!

4 - Add blog Sinar Raudah di dalam bloglist korang dan wajib menjadi follower Sinar Raudah....

5 - Upload sekeping gambar si manja , kalau dapat yang candid lagi bagus dan gambar tidak boleh di edit dan bukan gambar studio.

6 - Sekiranya yang tiada anak dan ingin turut serta pun boleh, upload la gambar anak sedara ke, anak rakan sepejabat ke, anak jiran ke, janji haruslah minta kebenaran..

7 - Boleh hantar banyak kali untuk seorang blogger tapi make sure bukan gambar si manja yang same dan sekeping gambar untuk satu entry..

8 - Si manja hendaklah berusia 1 hari - 3 tahun

9 - Di bawah gambar tersebut hendaklah sertakan NAMA SI MANJA , UMUR
SI MANJA dan NAMA IBU SI MANJA..kalau mengunakan gambar anak sedara, anak jiran , anak rakan sepejabat just letakan saje name korang n buat dalam kurungan anak sape..

10 - Pada entry tersebut jangan lupa mention sekali blog Sinar Raudah beserta link back sekali k hehehe...Bile dah comfirm complete semua syarat di atas , sila tinggalkan link korang di ruangan komen entry nie..chat box tidak di layan ye..harap maklum.

Senangkan syarat2nya..ala macam biasa gak yang korang join contest tue...2 orang pemenang akan di pilih.. seorang dari kategori ' BOBOY ' dan seorang dari kategori ' GUGURL ' ... Hadiah adalah berupa barangan si manja jenama ' BABY KIKO ' setiap seorang...

Sinar Raudah akan lantik 2 orang juri profesional dari BABY KIKO shop untuk mengadili contest ini..

Tarih tutup penyertaan pada 31 october 2010..tepat pada pukul 11.59 pm...lewat seminit tidak di kira dan pemenang akan di umumkan seminggu selepas tarikh tutup...

Dan mama husna mempertaruhkan gambar ini sebagai taruhan...jeng...jeng...jeng...



NAMA : SAIDATUL HUSNA BINTI NAZAR RUL ARIFFIN

UMUR : 1 TAHUN 4 BULAN

NAMA IBU : NOR HALIZA BINTI SAPARI @ KASEH NAZLIEZA

p / s : menang or tak mama tak kisah yang penting husna selalu yang terbaik di hati mama papa...lebiu yayang...

15 comments:

Amy Syaquena said...

salam...

comelnya gambar si manja dia ye, anyway thanks ye coz sudi join contest sinar raudah, good luck ok

Ena said...

alolor.. cute nya husna... geram pulak auntie ena ni tengok tau!..

gd luck yeh.. ;D

munna said...

good luck ye Husna!

Kaseh NazLieza said...

to kak amy:
wslm...ur welcome kak...go go husna go..ehehehe

Kaseh NazLieza said...

to kak ena:
thax auntie ena...mudah2an husna menang..ni jer koleksi gmbar husna yg ada kt pc ofis mama...

Kaseh NazLieza said...

to kak munna:
tq kak...

syaf said...

oh contest....berat sungguh hati mau join..hahaha

ashra said...

comelnyeeee die.gud luck ye.. =) mesti le menang ni.hehe

J.M.R said...

husna comel!!! insyaAllah leh menang nih..

annfrendly said...

husna sangat gojes...
so sweet dengan pinky attire..

annfrendly said...

owh lupe nak wish goodluck ;)

Kaseh NazLieza said...

to syaf:
harap maklom anda di luar syarat kelayakan ea..ahahaha

Kaseh NazLieza said...

to ashra:
hope masin la mulut antie ni..eheheh

Kaseh NazLieza said...

to jmr:
tq uncle yg comel jugerrrr...ehehehe

Kaseh NazLieza said...

to annefrendly:
tqvm auntie anne...ehehehe