Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, October 28, 2010

Kanopi Cantik & Murah Untuk Disewa

Inginkan perkhidmatan kanopi yang cantik & murah...bolehlah hubungi lieza untuk pertanyaan & tempahan ea...

Untuk masa sekarang ni uols bolehlah cuci-cuci mata dulu...mana tahu nanti ada yang berkenan..ehehehehe...



wedding tema pink & putih...cuwitttnyer...



Event di tepi kolam....mesti ada yang mengidam ni kan...ehehehe...



Private event di tepi kolam...sesudah event boleh terus terjun ke kolam...



Event badan koporat...



Set maintable meja makan pengantin...



Wedding tema in pink + white + black...nice juga kan...



Kanopi curtain...



Scallop kanopi digantikan dengan curtain...



Cantik...macam curtain kat rumah kan...



Setting meja & kerusi di dewan...



View wedding di dalam dewan...



Deco full setting...



Private event...



Ada gaya-gaya party mat saleh tak...? ehehehehe...



Deco bunga di bawah kanopi...



Kanopi transparent...



Wedding English style....



Kanopi transparent yang sangat cantik digunakan di waktu malam dengan dilengkapi keindahan cahaya fairy light & cahaya bulan purnama...=))

p / s : masa wedding lieza lom tahu pon lagi ader transparent kanopi cenggini..kalau tidak harus galmour kan...ahahahaha

44 comments:

Sharinginfoz said...

memang cantik nak lagi musim kahwin dah nak dekat

Anonymous said...

waaa...chantik canopy akk.leh dptkn quotation tok 2011??sy nk engligh style :)

Anonymous said...

liza, canopy curtain tu boleh letak dalam dewan tak? plee email: norhaida.ramly@yahoo.com

Kaseh NazLieza said...

to sharinginfoz:
cantik2 kanopi zaman skg kn..ehehehe

Kaseh NazLieza said...

to anonymous:
tinggalkn emel utk quotation ea..

Anonymous said...

Salam..toling bagi quotation utk 2 kanopi scallop dan kerusi bersarung. Majlis khatam al quran.. Tq.
Email zianaqeersha@yahoo.com

Anonymous said...

salam..akak..leh bagi quotation utk transparent canopy and curtain also..siap flower deco skali ea.thanx!

mail::aqilah_midris@yahoo.com

cik ieda said...

saye nak quotation kanopi tahun ni..

sila emel ke: idar11@yahoo.com

Anonymous said...

kak tolong email saya quatation utk kanopi..
iena_15986@yahoo.com

Anonymous said...

salam kak bagi saya quatation kanopi thun ni.. majlis bln 9.. kalo blh nk quotation utk sume jenis kanopi hrga utk 2 kanopi ek..

email : nor.fazlina@dksh.com

JuliannaHashim said...

kak boleh tak quotation for 2011.
email to julianna.hashim@gmail.com
tq :)

JuliannaHashim said...

kak tolong email saya quatation utk kanopi 2011..
julianna.hashim@gmail.com

Anonymous said...

ninjamk@gmail.com

boleh emel kan quotation canopy x?

thanks

2 Hearts United in ♥ said...

boleh emailkan quotation 2 unit canopy transparent (sekali dengan fairy light , meja (beralas) dan kerusi bersarung + riben? lokasi di shah alam untuk majlis 17 june 2011

nor said...

blh x saya nk dapat kn quotation canopy utk english style?
or juz quotation harga utk canopy arabian for June 2011?

Anonymous said...

wawa_fresh@yahoo.com

bleh tak send quo untuk canopy?

tq so much..

Daa.Aubrey here ! said...

salam..kak emeilkan canopy transparent ngn fairy light tu ... terima kasih :)) daa.aubrey@gmail.com

Daa.Aubrey here ! said...

salam..kak emeilkan canopy transparent ngn fairy light tu ... terima kasih :)) daa.aubrey@gmail.com

MyLittleBlueShop said...

Salam Lieza,

Saya Fara....suke sangat tgk canopy2 awk ni...so nak tanya quotation untuk 2 unit canopy:

1. transparent (with fairy light)
2. Arabic
3. Pyramid

* sume canopy: Scallop (2 warna) + meja (beralas) dan kerusi bersarung + riben

email fara: mikamunca@yahoo.co.uk

Anonymous said...

salam..
boleh tolong email quotation untuk kanopi arabic dan piramid.. with and without scallet..tq..
email:muhamadshamsulbahari@yahoo.com

Izzatie Halim said...

Salam,

Saya berminat dengan kanopi yang akak tawarkan. Boleh email untuk quotation?
1) Arab
2) Pyramid
3) Transparent (inc. lighting)
4) English style

Terima kasih.

Izzatie Halim said...

Oh sorry kak tertinggal email address.

izzatie.halim@gmail.com

Kaseh NazLieza said...

wslm..izzatie akk akn emel u ea...tq...

** pada semua cust yg tidak dbls emelnyer..hrp maaf krn ada masalah teknikal sedikit..=)

Unknown said...

Assalam.. nak tanya quotation untuk 3 unit canopy dgn Scallop (2 warna) + meja (beralas) dan kerusi bersarung + riben
:

1. transparent (with fairy light)
2. Arabic
3. Pyramid

Kaseh NazLieza said...

wslm..blh tinggalkn emel utk sy send sebut harga...

Anonymous said...

salam, saya nak tau quotation harga canopy termasuk canopy makan beradap skali kos pengangkutan ke ijok, kuala selangor.. trima kasih -loveiscinta_7@yahoo.com

Myra said...

salam.. saya nak tau harga utk 4buah canopy skali ngn canopy makan beradap.. area ijok, kuala selangor.. loveiscinta_7@yahoo.com

Anis_Apis said...

Hi dear, boleh tahu quotation for 1 set transparent canopy with tables and chairs for event in Kajang?

sitijamilahaliman@gmail.com

Kaseh NazLieza said...

wslm...myra akk dh reply sebut harga utk u k...

Kaseh NazLieza said...

wslm..anis akk akn reply sebut harga utk u k...

AQIS said...

brpe ye harga sewa khemah untuk satu warna?

Anonymous said...

hai there,

boleh bagi quotation for canopy transparent with fairy lights x? 1 je. for e-day. thanks! ellyzza_freeverse@yahoo.com

Kaseh NazLieza said...

sy dh emel ea..

LadyKura said...

salam...
bleh send quotation for transparent canopy incl fairy light, dengan kerusi & meja. tolong advice berapa set diperlukan utk 150-200 guests ye.. majlis area tasik biru, kuang. hunnybob@gmail.com. tq :)

Kaseh NazLieza said...

wslm...quotation utk anda akn di emel..

Anonymous said...

akak pls quote canopy price for this ye k.. nak arabian canopy pls. tq :)
izza.hadi@gmail.com

fiza said...

tlg email quotation

hafizah1402@gmail.com

Anonymous said...

Tolong emailkan saya quotation , sy nak quotation untuk semua pakej.

kalau boleh includekan harga am barang sekali

amirasalleh@gmail.com

terima kasih :)

fizz said...

boleh email quotation utk satu canopy (arabian) dgn 2 warna scallop, meja & kerusi complete juga. location shah alam.

fizaishak@gmail.com

Afiq Suraya said...

assalamualaikum..saya nak quotation untuk arabian & piramid sekali dgn krusi meja dan lain2 ye kak.tq..

lil_sistadarkeyes@yahoo.co.uk

Anonymous said...

Salam,

Tolong emailkan saya quotation , sy nak semua jenis kanopy,semua jenis meja n kerusi,senang kata semua set la..

email sy ezadpcg@gmail.com
kalau boleh secepat yang mungkin..
TQ.

Honey Lalala said...

Assalamualaikum,leh bg quotation kanopi utk majlis pertunangan x? simple je 1 kanopi je di area Puchong.. emel saya di sofahani@udanet.com ye . terima kasih =)

Anonymous said...

salam..saya nak tanya sewa canopy yg gambar pertama tu..warna pink+putih..kalau nak sewa 2 biji canopy sahaja berapa ye harganya..boleh email sy @ hamizonz@gmail.com

terima kasih

Anonymous said...

salam dear.. boleh emailkan quotation utk khemah/canopy berserta dgn meja beradap. kalau ada buat pelamin buleh include sekali eh.. thanx.

zaza@kekwaindah.com.my