Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, October 9, 2010

Jimmy Shanley Lafaz Akad Nikah 3 Kali



Jimmy Shanley terpaksa melafazkan akd nikah sebanyak 3 kali berikutan dengan perasaan gemuruh yang menguasai diri...

oleh bayangkan la Jimmy Shanley yang sudah biasa dengan microfon pon boleh nervous bila terpaksa menggunakannya semasa lafaz akad nikah...Inikan pula orang2 biasa...ehehehe

Apa2 pon tahniah buat Jimmy Shanley dan isteri di atas pernikah beliau yang dijalankan 2 Oct 2010 lepas...Semoga kebahagiaan abadi menjadi milik mereka selamanya...Amin.

p/s : bertuah Jimmy dapat menjadi menantu orang kaya...dengarnya Jimmy nervous jugak tuh...maklomla bukan senang nak biasakan diri...

7 comments:

Amy Syaquena said...

Salam..

Amy datang bertandang di malam hari sambil nak serahkan awards, jemput ambil awards di sinar raudah ye...

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/best-friend-awards.html

Kaseh NazLieza said...

wsl..yeay ader award utk liza ea..harus lah lieza collect ni...ngeh3...thax kak...

Abu Luqman said...

salam....apa kahar... dia ketaq kut..sbb tu smpai 3 x ye.hehe

Amy Syaquena said...

salam lieza...

akak baru perasan kebetulan warna pakaian pengantin kita same la..purple, merah n putih heheheeh..

Kaseh NazLieza said...

to abu luqman:
ahahaha..dh selalu pegang mic pon leh ketaq kn bro..

Kaseh NazLieza said...

to kak amy:
ea ker kak...ahahaha sama taste la kiter ni kot...act bju kwen liza warna warni...

Anonymous said...

Lafaz berapa kali tak apa,yang penting selamat di ijab kabul.Kalau tak jadi nikah macam.? nyayer OOOoo..