Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, October 6, 2010

Kek Hari Lahir Husna Yang Pertama

Inilah kek hari lahir husna uols...ada dua yang mama berjaya buat untuk my kesayangan pwincess. alhamdulillah semua berjalan dengan lancar...

Sedap & banyak pujian yang diterima...=))



moist chocolate cake...uols mahu??? ehehehehe...



sajer jer bagi coklat cair tu melimpah ruah...maklomlah tokey terlebih coklat...ahahahaha...



yang ni pulak blueberry vanila cake...dihias dengan barbie doll...



selama ni mama angau tengok kek barbie doll ni kt internet...finally mama dapat juga buat untuk husna tersayang...=)))



inilah rupa kek barbie doll tu uols...kalau tak cantik janagn ngutuk den ea uols..puji tak pe..ahahahaha...may hubby said okla ni cz lieza pon mane pernah menghadiri mana2 kursus buat kek..semuanya lieza learn from internet...wahhh ilmu semuanya hanya di hujung jari...i like...

p/s:ada sesiapa mahu buat tempahan...boleh menghubungi lieza k...hehehehehe harga paling murah di abad ini...cewaaaah!!!

8 comments:

Suliana said...

pandai nya buat kek barbie tu!!! congrat's.. hepi bday husna..

littlehumblelynn said...

big clap!!cantik..(betul ke x gi class..) like pro ok..takpe janji puas hati..akak lgsg x pdi baking..!!

ashra said...

wahhh..sukala..cantik barbie tu.da la moist choc sgt la feveret.
blaja dr internet je ek?emm..ni nak kena try wat gak ni.ye lakan,nak gi kelas mmg tak dann nak gi nye.

hehe.ni mmg bg inspirasi ni..nti rajin,kita nak try gak.nmpk cam susah je..

darkbatman said...

yg coklat atas 2 coklat moist kan? mcm best jer ??

Kaseh NazLieza said...

kak suliana:
hehehe..thax kak..congrats to me too..husna camat hari jadi..=))

Kaseh NazLieza said...

to littlehumble:
bolehlah kak..ni pon lieza tgh mengimprove kn diri lg neh...

Kaseh NazLieza said...

to ashra:
cpt jom wat kek sama2..eheheheeh

Kaseh NazLieza said...

to darkbatman:
bro..betollah moist chocolate cake..bro suka makan kek x? ehehehe