Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Sunday, October 17, 2010

Pelamin Cantik & Murah

Nazlieza Canopy, Catering & wedding Planner mempunyai koleksi pelamin yang terbaru yang murah lagi cantik...boleh dihias seperti gambar-gambar di bawah...

Jika berminat dengan service dari team Nazlieza boleh contact lieza k...tq...














BY ZAIFIE ZAINAL CREATION


BY ZAIFIE ZAINAL CREATION


BY ZAIFIE ZAINAL CREATION


BY ZAIFIE ZAINAL CREATION




BY ZAIFIE ZAINAL CREATION


BY ZAIFIE ZAINAL CREATION


BY ZAIFIE ZAINAL CREATION




BY ZAIFIE ZAINAL CREATION



p/s : jangan lepaskan peluang untuk memiliki pelamin idaman anda dengan harga yang termurah =))

24 comments:

Ena said...

cantik... :D

Sharinginfoz said...

memang cantik.....

Kaseh NazLieza said...

to kak ena:
promote pd kwn2 k...=))

Kaseh NazLieza said...

to sharinginfoz:
thax bro..

J.M.R said...

saya amat kagum dgn hasil kije suami isteri ini..syabas!

ashra said...

cantik2..sayangnya,zaman kita da berlalu.hehe.

makin hari,makin meriah kan majlis perkahwinan ni..

annfrendly said...

wow.. semuanya cantik2..
semua ann suka..
nanti kalau ann nak kawin bolehlah tempah..

NUNU EERA said...

cantik la kak.. rasa macam nak duduk je kat ats pelamin tu.. huhu..

Kaseh NazLieza said...

to jmr:
sy pon kagum dgn bro jmr..ehehehe

Kaseh NazLieza said...

to ashra:
lps ni kita berangan utk mjlis ank2 kita pulak kn..ehehehehe

Kaseh NazLieza said...

to annefrendly:
akk anggap ni merupakan tempahan awl dr anne taw..ehehehe...mr.erieq cpt2 la masuk meminang anne..ehehehe

Kaseh NazLieza said...

to nunu:
nk duduk bile2 pon blh...tempah utk hari bahagia la dik...bro jmr jgn tgu lama2...ehehehe

eima_fabulous said...

Salam kak..tolong send quotation harga pelamin2 ni ke eimafabulous@gmail.com bole?thhaanksss

eima_fabulous said...

Salam kak..tolong send quotation harga pelamin2 ni ke eimafabulous@gmail.com bole?thhaanksss

murni said...

Salam..akak,bole x send quotation hrge pelamin kt email sy. mournny@gmail.com

murni said...

salam akak, bole x send kt sy quotation harga pelamin..mournny@gmail.com

nadira said...

kak boleh bg quotation x?
saya nak 1 panel sahaja..
nati email kt saya klau boleh dengan pic skali..
nadira_samad@yahhoo.com

nadira said...

kak boleh bg quotation x?
saya nak 1 panel sahaja..
nati email kt saya klau boleh dengan pic skali..
nadira_samad@yahhoo.com

BlueberrY CheesE said...

kak, boleh saya tahu akak di lembah klang ke. dan saya nak minta quotation harga untuk mini pelamin / satu panel pelamin boleh. fieyra_fs@yahoo.com. tq akak

BlueberrY CheesE said...

kak, boleh saya tahu akak di lembah klang ke. dan saya nak minta quotation harga untuk mini pelamin / satu panel pelamin boleh. fieyra_fs@yahoo.com. tq akak

mAx said...

can i get your contact number plz..tq

minie

Anonymous said...

Assalamualaikum, bole email kan kat sy quotation harga2 pelamin.
siti_sapura87@yahoo.com. Tq

Anonymous said...

Salam...kak blh x tlg anta quotation hge plamin yg 1panel kt email sy?baniaz_slmaic@yahoo.com tq..:-)

Anonymous said...

Assalamualaikum, blh tlg email kat sy quotation harga2 pelamin spt diats.
nasha6688@yahoo.com. Tqvm