Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, January 21, 2011

Pakej Fotografi 2011





























Sayang-sayang semua...amacam cantik2 tak gambar kt atas...klu dh berkenan apa lagi cepat2 lah tempah dengan lieza ea untuk mendapatkan perkhidmatan fotografer dengan harga yang amat berpatutan bonus dengan hasil gambar yang gorgeous2 lagik...

Fotografer??? tentulah bukan lieza (klu lieza jugak kenalah tambah list jawatan lieza yang sedia ado..kuang2) offial fotografer lieza adalah bro JMR. bro JMR ni bagus orangnyer taw...sure bakal2 pengantin sangat selesa bila berurusan dengan beliau. pendek kata bro JMR sgt down to erth orangnya...i like...

ok doke..kt bawah ni ada list harga untuk 2011...uols bolehlah cuci2 mata smbil kira2 bajet ea...selamat memilih...=))

Pakej Fotografi 2011

1) PAKEJ EMAS

PILIHAN 1

SATU hari majlis*
SATU Sticky Album ( 80-100pcs 4R).
Salinan gambar mentah (tidak terhad) dalam CD.
Jumlah Harga Pakej: RM850.00

PILIHAN 2

DUA hari majlis*; (mana-mana dua dari bawah)
DUA Sticky Album ( 180-200pcs 4R).
Salinan gambar mentah (tidak terhad) dalam CD.
Jumlah Harga Pakej: RM1150.00

PILIHAN 3
TIGA hari majlis*; (mana-mana tiga dari bawah)
TIGA Sticky Album ( 280-300pcs 4R).
Salinan gambar mentah (tidak terhad) dalam CD.
Jumlah Harga Pakej: RM1350.00


2) PAKEJ PLATINUM


PILIHAN 1

SATU hari majlis*
SATU storyboard album 20 (DUA PULUH) muka surat (8x12 inch)
Salinan gambar mentah (tidak terhad) dalam CD.
Jumlah Harga Pakej: RM1450.00

PILIHAN 2

DUA hari majlis*
SATU storyboard album 20 (DUA PULUH) muka surat (8x12 inch)
SATU Sticky Album ( 80-100pcs 4R).
2 keping gambar 8R + 1 frame
Salinan gambar mentah (tidak terhad) dalam CD.
Jumlah Harga Pakej: RM1750.00

PILIHAN 3
TIGA hari majlis*;
DUA storyboard album 20 (DUA PULUH) muka surat (8x12 inch)
DUA Sticky Album ( 180pcs-200pcs 4R).
3 keping 8R + 1 frame gambar ( Percuma )
Salinan gambar mentah (tidak terhad) dalam CD.
Jumlah Harga Pakej: RM2250.00


3) PAKEJ EMAS PLATINUM


DUA storyboard album 20 (DUA PULUH) muka surat (10x12 inch)

DUA Sticky Album ( 280pcs-300pcs 4R).

· 1 photo+Exclusive Frame 12x18inc

· Cover Up all events(akadnikah, bersanding, malam berinai etc Inc.OUTDOOR PREWEDDING) (pre-wed:weeks before event & 2++ photographers. )

· Salinan gambar mentah (tidak terhad) dalam CD.

· Jumlah Harga Pakej: RM2750.00



Nota:
1-* Jumlah masa pada setiap majlis maksimum adalah LIMA++ jam.
Pertunangan/Akad Nikah /Bersanding /Bertandang /Resepsi /Pra-Perkahwinan.

2-** Rekaan, corak, atau warna album; adalah tidak tetap, bergantung kepada pasaran.

3- Jumlah harga pakej adalah berdasarkan SEORANG jurugambar pada SATU majlis,
perubahan harga pakej akan berlaku sekiranya khidmat jurugambar ditambah.

1.OUTDOOR PHOTOSHOOT ADALAH F.O.C UNTUK SEMUA PAKEJ!!!

2.SNAP SHOOT ADALAH UNLIMITED (BIL ROLL TIDAK DIGUNAKAN) UNTUK SEMUA PAKEJ!!!

3. Utk tempahan di luar kawasan, bayaran untuk perjalanan&penginapan akan dikenakan mengikut kadar semasa.

p /s : berminat??? sila hubungi lieza di talian 013- 2680540 / 013-2658786 cemolot sket..muah2....

8 comments:

Sharinginfoz said...

memang cantik

Kaseh NazLieza said...

thax di atas pujian itu...

Uchi kay-f @hmad said...

wah menarik pakej2 ni kak lieza!

uikna kak lieza agen ke? hi3...

NUNU EERA said...

on behalf of Mr JMR.. tq 4 this.. (jmr's PA) hehe..

azlina said...

assalamualaikum lieza...

memang cantik lieza gambar2 di ats tu kena tunggu anak sulung akk berpasangan le nanti...zaman dolu2 tak de le canggih2 cam tu ambil gambar..

Kaseh NazLieza said...

to uchi:
mmg menarik kn dik..akk kn wedsding planner...haruslah ada semua ni cayang...

Kaseh NazLieza said...

to cik nunu:
ur welcome dear..ada jwtn lain x selain PA yg available utk akk..ahahaha

Kaseh NazLieza said...

to kak azlina:
betol kak zmn dulu ni semua hnya utk org yg berharta lebih..tp skg sume mampu milik kan...ank sulung akk nti jgn lupa tempah dgn lieza k..ehehehe