Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, January 13, 2011

Yang Paling Laris

alhmdulillah...pejam celik pejam celik..mata lagi banyak kena celik lately ni...ehehehe...nmpaknya nk masuk 3 mnggu dh lieza n hubby berniaga breakfast...

macam2 ragam n kemahuan customer yang kami telah hadapi sehari2...kadang seronok & kadang memberikan cabaran juga...pendek kata...itulah asam garam dalam berniaga kan uols...

setelah hampir 3 mnggu kami berniaga...lieza pon dh lakukan research...ceh mcm student master pulak...ngeh2...

di sini lieza nk share menu apa yg menjadi favaurite customer lieza...dlm byk2 menu yang ada...nampaknya menu ni mmg mendapat sambutan & hari2 mesti mauuu...ehehehe

apakah menu itu....????

nasi lemak sotong....nyummy...=))



amacam uols..ader terliur2 tak??? ehehehe...sajer jer lieza nk ngusik2 uols lg2 nk masuk waktu tghari dh ni...pg td uols sarap apa...agak2 dh ader plan nk makan apa x lunch nti...

apa2 pon mkn2 jg tapi kne pandai pilih mknn berkhasiat yg seimbang ea uols...selamat menjamu selera untuk lunch nti uols...=))

p/s:lieza brunch ns lemak paru sambal lol..cz xsempat nk mkn pg td..=p

14 comments:

Sharinginfoz said...

memang sedap bak sini satu

Suliana said...

nampak sedap NL lieza :-) pd pndgn akak la, NL ni yg kena sedap adalah sambal nya.. tgk warna nya yg merah tu, mcm sedap jek.. lapo ..

littlehumblelynn said...

sgt yummmmmmmmmmmmy :)

Uchi kay-f @hmad said...

eh kak lieza dah biz sendri iye wah tahniah!!
semoge sukses iyer,lame tak singgah blog ni alih2 dah buat biz sndri..suspen ni..apepun gud luck!!!

Amy Syaquena said...

Memang terbaik la..sangat2 tergoda dan ternoda bile melihat gambar ini...

Lyn Yusoff said...

ermmm sedapppp nyer..
nak merasa lah makan lieza lepas ni..
hehehee

Kaseh NazLieza said...

to sharinginfoz:
ahahah..nk satu kne la singgah kdai..

Kaseh NazLieza said...

to kak suliana:
betol kak..NL mmg sambal yg penting..terima kasih dengan nasihat akk..=))

Kaseh NazLieza said...

to littlehumblelyn:
ehehehe..akk lom rse dh tahu nyummy ea...

Kaseh NazLieza said...

to uchi:
akk meniaga sambilan jer dik..hubby akk yg jg sepenuh masa...maklomla akk kn still work kt uia..

Kaseh NazLieza said...

to kak amy:
kak amy tergoda xpe tp jgn smpai ternoda..hohohohoh..mehla singgah..

Kaseh NazLieza said...

to kak lyn:
jomla kak lyn singgah kedai lieza..ehehehe

Arlina Rosli said...

sedapnyaaaaaa! lepas ni bole tempah arrr...

Kaseh NazLieza said...

to kak ina:
kaka ina hebat oo..tgk jer dh tahu sedap..ahahaha