Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, September 20, 2010

Asam Garam Husna DI Hari Raya

husna ooooh husna....nak kata mama dengan papa tak pernah bawa berjalan tak la pulak...tapi kenapa la husna very the meragam masa berhari raya yang lepas...nenek dengan atok cakap maybe husna rimas tengok orang ramai sangat...tu sebab la puteri mama papa ni dok tak senang duduk masa beraya hari tuh...

tapi jangan risau uols...dengan bantuan papa my ever forever hero..masalah husna meragam terus dapat diselesaikan..ehehehe..jom kita intai2 gelagat husna meragam & mengamuk di hari raya...wewewewewehhhh...



time ni husna memang dah mengantuk sangat..jadi dah tentulah kawan baik husna masa ini adalah botol susu @ nenen...wakakakaka...



time ni pulak husna pandai bawa diri sendiri dengan menyelongkar handbag mama untuk mencari botol susunya...finally she succes with her mission...ehehehehe



husna oooh husna...budak2 lain dapat duit raya seronok..tapi husna menangis pulak..nape ni sayang...pening kepala sebab ramai orang sangat ea sayang...



dapat duit raya nangis tetapi biler mama upah dengan gula2 terus senyap...dan2 tu juga husna cakap...

" mama nak..nak...nak..."

ooohoohohohoh..so cute la anak mama papa neh...



tengokla puteri hati mama papa neh...dapat mamam gula2 terus senyap...ginilah keadaan biler anak semakin membesar dan tahu hal ehwal persekitaran...dye tahu jer yang itu bukan rumah mama or papa, then confirm2 bukan rumah atok nenek..trus la dye menangis2...

tapi yang paling best tu uols...biler sampai jer umah atok...terus tersengih2 anak mama neh..adoyai anak2...ni yang rase nak geget2 jer pipi husna neh...

p/s : husna nangis2 juga time beraya tapi tetap dapat duit raya tebal2..ehehehe

17 comments:

NUNU EERA said...

husna nngis xnk duet ryer 2 meh bgi kt akak la..:)

Erieq said...

Selamat Hari Raya
Kiut husna pakai baju kurung.
wah..tebal? mesti banyak duit raya husna dapat ni..

Amy Syaquena said...

ala sianya husna..my be dia serabut kot tengok org banyak sangat...

lily lotus said...

comelnya dia..manyak ke dapat duit raya sayang?

Sharinginfoz said...

suka tengok telatah husna

1,000 UV Sehari

penjejak maya said...

salam,

dia malu kot..

J.M.R said...

husna, bila nak blanja uncle nih..hehehe

smiley said...

hehehe...time nih syokk layan die...tapi time mood die baik lah...kalo tak baik...hehehe agak nguji kesabaran jugak ekkk... :P

regards,
Smiley

Kaseh NazLieza said...

to cik nunu:
ahahahaha...mama dye dh amikkan la wahai cik nunu...

Kaseh NazLieza said...

to erieq:
tebal la jugak...tp mama simpan utk kgunaan husna di kemudian hari...uncle erieq biler nk bg husna duit raya ni...

Kaseh NazLieza said...

to kak amy:
tu la pasal kak..mesti pening dye tgk org rmai sgt..

Kaseh NazLieza said...

to kak lily:
alhmdulillah kak..byk jg rezeki husna thn ni..smpai jelous makcu dye..

Kaseh NazLieza said...

to sharinginfoz:
lieza pon suke..ehehehe

Kaseh NazLieza said...

to penjejak maya:
ahaaaaa..malu2 kucing...=p

Kaseh NazLieza said...

to jmr:
aik...bkn uncle ker yg nk banjer husna..ehehehe

Kaseh NazLieza said...

to jmr:
aik...bkn uncle ker yg nk banjer husna..ehehehe

Kaseh NazLieza said...

to smiley:
mmg mnguji ksabrn la dik non..ehehehe