Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, September 22, 2010

Wajah Suci Selepas Grade

Wajah suci selepas grade...apa sekarang sudah tak suci kah??? kahkahkah...takde la masa ni confirm muka tu muka budak baik yang baru nak belajar dunia dan selok belok pekerjaan...

Alhamdulillah...lieza after grade trus dapat kerja di UIA...rezeki nak membantu ayah menyiapkan rumah agaknya masa tuh...

betol uols..memang suci habis la muka masa ni...tapi kenapa kurang ceria jer wajah tu wahai cik lieza ( masa ni title cik la ea... )

jawapannya haruslah kerana sedang menjalani anjakan paradigma iaitu terpaksa berjauhan dengan kekasih hati...kekasih di johor manakala lieza di kuala lumpur..

tu yang lahirlah muka suci tetapi kurang ceria...hakhakhak....adoila..ader2 jer...jom mengimbau kenangan lama bersama lieza...



masa ni ader event kat my office...ader talk dari prof Saudi Arabia...biasalh anak dara sure punyer dieorg letakkan untuk dijadikan penyambut tetamu...coz muka manis2...hahahaha



tengokla muka lieza giler siyes lawak...muka takot dan cuak pon ader...coz masa ni boss tengah bagi instruction...huhu



haaa..masa ni dah boleh senyum2 sket...tp still senyum malu2 kucing lagi...maklomla...saya kn budak baru belajar...so perangai tuh haruslah behave sket kan...ahahahah

p/s : rindu dengan moment rindu2 an dengan my hubby..masa ni tiap mlm mesti bergayut dengan my hubby yang ketika itu masih kekasih gelap n terang...=p

7 comments:

hafiyamarisa said...

wajah saya maseh suci...hehe...

Kaseh NazLieza said...

wakakakaka...class statement masih suci..ehehehe

Amy Syaquena said...

suci sesuci nawaitunya nak membantu ayah...

Uruchimaru @ kf said...

suci dlm debu ke kak hihi ?..

almk lupe bwk tupperware..!

Kaseh NazLieza said...

kak amy:
amin...

Kaseh NazLieza said...

to uruchimaru:
spe yg bdebu ni dik..sentap!!!

NUNU EERA said...

sweet je..