Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, September 15, 2010

Mid Valley Mega Mall Tempat Reunion Kami

sangat seronok hati bila terjumpa lagi dengan gambar2 lama...masa ni awal tahun 2008...dh 2 tahun berlalu...

masa ni jg semua masih anak dara lagi...tapi keadaan sekarang semua dah berlainan...majoriti semua dh kahwin...kalau belum berkahwin pun pasti dah bertunang...

reunion ni adalah bersama dengan kawan2 sekolah rendah & menengah lieza...so happening Mid Valley tu kitaorg gemparkan...mmg seronok uols...kalau uols nak tahu...dulu lieza bersekolah rendah di Sekolah Kebangsaan Tun Hussein Onn di kampung pandan...sementara sekolah menengah pula lieza bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Datok Lokman...



deretan anak dara pingitan..ahahahaah



happy2 bersama...



korang semua lieza rindu korang la...



ada yg still dalam negara...ada yang dah berkhidmat di luar negara...jauh korang berhijrah kan...



korang2...bila kita nk gathering macam ni lagi...sure seronok kan cz lepas ni semua mesti dok sibuk dukung anak masing2...wahhh tak sabar la nak tunggu next reunion...

p/s : cepat2 siapa rajin nak atur reunion terbaru kita ni...

14 comments:

Wawa~* said...

seronok kan dapat jumpa kawan2 lama semula.. tp kadang x dpt jumpa ramai... masing2 bz dengan kehidupan masing2... :)

Uruchimaru @ kf said...

slmt berREUNION lagi iye KAK .......=)

Sharinginfoz said...

seronok berkumpul ramai2 kan

Mr. J pengeRindu said...

mesti best.. teringin nak buat reunion..

darkbatman said...

xsbr nk g midvalley nk tgk resident evil.heheee

Kyuubi_85 said...

best sekali sekala jumpa member lama kan? Tapi aku pelik dah bila jumpa diorang semua dah dukung baby plak... haha

Dah ada baby rupanya

Kaseh NazLieza said...

to wawa:
mmg seronok rse xnk balik jer..wakakaka

Kaseh NazLieza said...

to uruchimaru:
tu pon klu jadik dik non..uhuhuhuhu

Kaseh NazLieza said...

to sharinginfoz;
mmg seronok..tu yg nk lg ni..eheheh

Kaseh NazLieza said...

to mr.J:
mmg beshhh sgt2..ehehehe

Kaseh NazLieza said...

to darkbatman:
wahhhh bro nk g dgn spe tuh..ehehehe

Kaseh NazLieza said...

to kyuubi:
mmg la..klu dh kwen mesti ader baby..ehehehe

smiley said...

syookkknyeee dapat reunion!!!

regards,
Smiley

Kaseh NazLieza said...

mmg seronok bangat dik..