Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, September 21, 2010

Wajah Berseri Saat Di Lamun Cinta

Benarkah wajah akan berseri2 saat anda di lamun cinta???? hmmmm...mungkin terpulang pada individu itu sendiri...tapi mungkin lieza percaya dengan statement itu..maklomla saat itu kn hati sedang berbunga2 bahagia...sudah tentu wajah sentiasa tersenyum girang apabila terkenangkan wajah yang tersayang...

Anda semua mahu tengok wajah yang berseri2 saat dilamun cinta...???haaa...meh sini lieza share something yang sure uols sume percaya dengan hebatnyer penangan cinta dari seorang kekasih...ceewaaa....

uols nak tengok...??

betol ke nak tengok ni???

okla lieza bagi tengok...

tapi betol ke uols nak tengok...????

ok2...before lieza kena luku dengan uols baik lieza bagi tengok kan....

taraaaa.....=p



see...betol tak lieza cakap..wajah bukan main lagi berseri & bersinar2...kalah la mentari yang menyinar tuh....apa lagi saat ni berjumpa setelah berbulan2 memendam perasaan rindu...walawehhh..ahaks...(gelak guling2 ingat moments berchenta chentun dulu)



senyum pun bukan main melebar ea cik lieza...maklomla saat ni pon kekasih hati yang dok rajin bebenor snap2 gambar...eheheheeh



waktu ni pon dah tak peduli dengan dunia keliling...yang penting ku bahagia dengan si dia yang terchenta...lagi2 kalau pakai baju sama2 design dengan kekasih...mesti bajet waahhh akulah pasangan paling bahagia...wueekkk...ader guwe kesah..ahahahah

adoyai lawak betollah biler iangat2 balik time berchenta chintun dulu...tapi itulah kemanisan zaman anak dara dulu kan uols...pergi mana2 jer mesti dok sms kekasih bagtaw or report pada dye kita nak kemana or bagai...

tapi yang bagusnya sampai sekarang dah jadi suami isteri pon lieza still sms or call minta izin nak ke mana or nak wat apa..maklomlah biler dah kahwen macam ni la lagi wajib untuk minta izin betol kan uols...

uols...untuk melengkapkan entry wajah berseri semasa dilamun cinta ini mestilah harus ader wajah kekasih hati kan...tapi uols janji jangan muntah taw tengok aksi2 terlebeh kitaorang..eheheh..



hubby lieza wat aksi2 noty...adess



zaman nak berkepit jer..aduh...takpe2 sekarang ni nak berkepit 24 jam pun xpe...coz dah halal...ehehehehe



gambar ni la paling tak boleh blah...very the verangan nak jadi peranten...ahahahaha...finally dapat juga kan papa...AMIN



p/s : nape sekarang nih asyik teringat zaman2 manis dulu jer...feeling pengantin baru kot..ahahaha

18 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Best apa feeling pengantin
lagi best feeling malam pertama
ngeeeeeee~

Suliana said...

betul la berseri.. skrg?? muka kusut ke?? hehe

Kaseh NazLieza said...

to kak rosalinda:
mmg best la kak feeling2 malam pertama..ops..hakhakhak..

Kaseh NazLieza said...

to suliana:
skg nape dh xberseri mcm dolu2..uhuuu

Amy Syaquena said...

SAlam...

Layan kan je feeling tue best apa..

Kaseh NazLieza said...

wakakaka...kang xjadi kje kang kak..ahahaha

Uruchimaru @ kf said...

urg kata klu muke berseri-seri tue...
hati senang,bdn pun nek berisi tue...hihi =)

*akak gurau2 iye..

Sharinginfoz said...

wajah kena selalu happy baru berseri kan

GIM said...

Jemput datang ke blog ku, jangan lupa aktivasi member ya

Mr. J pengeRindu said...

hehe.. jin notti . mersanya.. teringin nak kawin.

J.M.R said...

BAGUS2..FEELING PENGNTIN BARU BIARLAH SMPAI BILA2..berseri2 gitu!

Kyuubi_85 said...

lyn je ehehe

Wawa~* said...

cewah.. sweet jer, hehehe.. :D

Kaseh NazLieza said...

to uruchimaru:
yea...akk mngaku apabila bahagia bdn jg akn turut kembang bahagia...wakakaka

Kaseh NazLieza said...

to sharinginfoz:
ya betol bro..ehehehe...happy2 selalu..=)

Kaseh NazLieza said...

to GIM:
insya Allah akn melawat blog anda..

Kaseh NazLieza said...

to Mr.J:
cepat2 la kwen bro...ahaks..

Kaseh NazLieza said...

to jmr:
adess..malu i..ehehehehe