Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, September 17, 2010

Majlis Hari Raya Di Oficce 2 Tahun Yang Lalu

Dua tahun dah berlalu..tetapi masih segar dalam ingatan...sudah menjadi kelaziman...after raya setiap office mesti mengadakan jamuan hari raya...masa ni lieza berkhidmat di IIUM Endowment Fund...satu badan yang menguruskan Tabung Amanah untuk pelajar2 di UIA...

Hari Raya pada tahun tersebut adalah hari raya yang penuh dengan anugerah kerana itu adalah hari raya yang pertama lieza raikan bersama suami tercinta dan juga bersama benih cinta kami yang baru berumur sebulan..husna masih lagi di dalam perut ketika ini taw uols...ehehehehe...

Lihatlah wajah bakal ibu yang sangat berseri2 ini..lalalalala...



lieza baru preggy sebulan masa ni..so bolehlah pkai kebaya lagi...jangan jealous taw uols..wawawa



time ni seronok sangat cz kitaorg satu ofis semua mengamalkan potluck...di mana seorang staff akn bawa 2 or 3 jenis makanan..jadi bila semua makanan tu dah dikumpulkan..jadi banyak la uols...



masa ni lieza dengan bad the best and greates frenz sedang menyediakan salad untuk laksa...semua buat sendiri taw uols...tervangga sekejap neh..ehehehe



see...lieza tengah potong nasi himpit pon tapi masih boleh lagi berposing taw uols...tapi lieza very the kesian dengan kak ct...terkejar2 dye cz nak inter frame dalam ini gambar...wakakakaa...



setelah penat menyediakan juadah...sempat lagi mak buyung ni main gedik2 snap gambar...bajet anak dara lagi ker lieza oooii...adesss..=p



ni pula lieza bergambar dengan student2 UIA yang selalu menempel di ofis kami..wakakaka...tak de la mereka ini adalah student yang sangat rajin cz selalu membantu kerja2 ofis yang memerlukan sokongan dan perkhidmatan mereka...

adik-adik yang ku sayang...korang semua kat mane..kak lieza dah rindu & kanget bangat dengan korang2...anak akk pon dh pandai berjalan taw...tp korang still tak dapat jumpa anak akk lg kan..rindu korang selalu...sob...sob...sob...=(



kenangan oh kenangan...setiap kenangan pasti akan meninggalkan kesan yang amat mendalam buat lieza..takpela...walaupun ia dah lama berlalu...biarlah ia menjadi kenangan terindah dalam hidup lieza...

p/s : rindu pulak moment2 mengandung dulu..nak mengandung lagi boleh x..ehehehe

8 comments:

Uruchimaru @ kf said...

ehem3...klu ade rezki bolelh mengandung kak lieza..

Kaseh NazLieza said...

wawawa..nk tapi takot beranankkan husna lom hilang lagi..huaaaa

Ena said...

heheh.. sesekali terkenang memg seronok kan!.. ;D

Sharinginfoz said...

raya kat office pun seronok kan

Kaseh NazLieza said...

to kak ena:
mngenang bende yg manis2 mmg seronok kak..eheheh

Kaseh NazLieza said...

to sharinginfoz:
seronok la..tp seronok dye xsama dgn kt umh la...uhuu

smiley said...

hehehehe...boleh kak..husna pun dah besar jugak, silap2 dh pandai minta adik kottt... :P

regards,
Smiley

Kaseh NazLieza said...

ala dik..tgula husna beso sket lagi..ehehehe