Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, September 14, 2010

Gambar Hari Raya 2010

Syawal yang mulia kian berlalu...namun kehangatan dan kemeriahan masih lagi terasa...lieza betul2 happy tahun ni cz finally dapat juga bergambar sakan dengan suami dan anak kesayangan lieza...

alhmdulillah pada tahun ini kami sekeluarga dapat memanjangkan sillaturrahim keluarga...habis semua saudara mara kami lawati...

dan yang paling best jugak pada tahun ini papa very the sporting cz sanggup meredah panas dan hujan gara2 ingin membawa anak daranya beraya...papa juga bessstt sangat cz suka bergambar tahun ni..kalau tidak...non ado la nak bergambar sakan..maklumla hubby lieza ni tak mesra camera macam lieza...wawawawa...tahu dek hubby lieza ni habisla lieza kena gigit.

tapi tahun ini amat berbeza cz habby lieza memang sporting habis...siap boleh ukir senyuman lagi..kalau tidak amatlah payah mahu melihatnya senyum...anak dara lieza pulak tak tahu la kenapa...sepanjang beraya di rumah saudara mara...sepanjang itulah nak berkepit dengan lieza jer..kalau tidak akan berkumandang la siren uwekkkk3 dari husna...haru...

husna maybe tak berapa selesa dengan orang yang ramai yang amat tetapi tak apalah cz lieza snentiasa ada hubby yang selalu memahami dan membantu lieza...atok n nenek husna pon tak jemu2 memujuk cucu kesayangan seorang ni...

penat dah nak menaip panjang2..jom kita layan gambar hari raya tahun 2010 ea...



husna masih dalam mencari mood untuk berhari raya...



alololo..senyum dah ank dara mama & papa...



dalam usaha kami suami isteri menenangkan anak dara kami yang semakin ligat melasak...



husna behave ea...jom kita bergambar...



tengokla husna terpaksa digrab dengan kuat oleh papa sebab husna sibuk nak turun berlari...



husna dh behave tetapi mata masih lagi menjeling kepada ikan2 di dalam kolam..uhuuuu



mama...nape ramai sangat orang hari ini..husna tak suka la...uhuuuu



tengok husna dah tarik muka cuka!



mama jer over excited nk bergambar tapi anak mama lagi2 over excited nak main kuih raya kat meja...



okla uols..sebenarnyer banyak lagi gambar2 raya...tapi macam tak larat jer nak upload semua...tak pe la...nanti senang2 lieza upload lagi ea uols...muaachh33...

p/s : dah start bekerja tetapi mood raya masih adooo..ahahaha

10 comments:

Sharinginfoz said...

memang nampak keceriaan menyambut hari raya kan

Kaseh NazLieza said...

alhmdulillah..eheheheh

Uruchimaru @ kf said...

wah kak!! byk dpt wet raye thn ni utk si budak kecil itu?

Kaseh NazLieza said...

alhmdulillah...rezeki husna dik..hehehehe

Wawa~* said...

selamat ari raya sis... cantiknya bju sdondon warna kunin :)

Lyn Yusoff said...

comel husna berbaju kurung..
selamat hari raya dear...:)

Abu Luqman said...

singgah tgh hari..dah besar anak ye.. banyak la di adapat duit raya..

Kaseh NazLieza said...

to wawa:
warna hijau pucuk pisang la dik...

Kaseh NazLieza said...

to kak lyn:
comel kn kak..eheheeheh

Kaseh NazLieza said...

to abu luqman:
ea bro mmg dpt byk duit raya..ehehehe